Bocsánatot kért a Jóbarátok-szereplő, mert kiállhatatlanul bunkó volt a többiekkel

Vágólapra másolva!
Fisher Stevens a sorozatban Phoebe (Lisa Kudrow) barátját, Rogert alakította. Most kért elnézést korábbi viselkedéséért.
Vágólapra másolva!

A karakter, amit megformált, nem volt rokonszenves a képernyőn, de Evans bevallotta, hogy ő maga sem volt különb a forgatási szünetekben – írta a The Sun. A színész elmondta, hogy korábban soha nem forgatott szituációs komédiát, új volt neki a helyzet, ráadásul a Jóbarátokról sem hallott. A sorozat nem sokkal korábban indult (később őrületes világsiker lett), tévét sem nézett sokat.

IMDb

Fisher Stevens szerint azért lett ellenszenvesen mogorva, mert betanulta a szövegeit, de ezeket átírták, ráadásul szerinte kevésbé viccesre. Újra kellett tanulni az anyagot, amit rosszabb minőségűnek tartott. A Jóbarátok sztárjaival nem haverkodott, azóta sem nagyon találkozott velük, de biztos benne, hogy ha róla kérdezik őket, azt mondanák, hogy „micsoda New York-i sznob!"

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer véleményét nem ismerjük, de ő megbánta, hogy nem volt barátságosabb, üzent is: „Bocs, srácok. Elnézést, egy f.sz voltam. Bocsánat."