Karácsonykor még hazaengedték a kórházból Siklósi Örsöt

Siklósi Örs, galéria, 2021
Zamárdi, 2019. augusztus 21. Siklósi Örs, az AWS együttes énekese az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait - tizenkét kategóriában - egész estés gálán adták át. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, fiatalon meghalt A Dal című műsorban győztes AWS együttes énekese, Siklósi Örs. A betegségéről többen tudtak, de már egy ideje kórházban kezelték. 
Vágólapra másolva!

"A felépülése után akart visszatérni, ehhez szinte teljesen kész volt a szólólemeze. Minden egyes dalt felénekelt, emellett az AWS új lemezét is elkezdte. Vannak dal kezdemények is, póbálják befejezni a srácok" – mesélte Siklósi Örs menedzsere és egyben jóbarátja, Marosi Nikolett.

Siklósi Örs, az AWS együttes énekese az Petőfi Zenei Díjak átadásán, 2019-ben Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

"Azóta, hogy megtudtuk a szörnyű hírt, állandóan együtt vagyunk, még fel sem tudjuk fogni, hogy elvesztettük őt, így annak sem jött még el az ideje, hogy arról beszéljünk, mi lesz az AWS-szel – mondta a Blikknek Nikolett, aki a zenekar tagjaival együtt gyertyát gyújtott tegnap a fővárosi Akvárium előtt barátjuk lelki üdvéért.

"Reménykedtünk a felépülésében, karácsony előtt hazaengedték a kórházból a feleségéhez, én akkor találkoztam vele utoljára. Beszélni ugyan tudtunk vele, de az utóbbi időben már nem volt jól" - emlékezett.