Megsemmisítő vereségnek ígérkezett, 8-0-ra elhúztak az Exatlon bajnokai

exatlon
Vágólapra másolva!
Nem tudni, mi történt a kékeknél, talán Balogh Ricsi buzdítása, folyamatos ordibálása hiányzott a pálya széléről, talán a koncentráció, mindenesetre több hét után elveszítették a luxusvillát, mehettek a huzatos, rozoga faházba, és kedden mínusz kettőről indulnak. Ez a hetedik hét, eddig egyszer voltak csak a pirosak a villában.
Vágólapra másolva!
tv2

Elképesztően motiváltan érkeztek a pirosak a nagyon fontos hétfői napra, a kékeknek meg nem nagyon jött össze semmi, így történt, hogy 8-0-ra elhúztak a Bajnokok. Természetesen a kékek egyik legjobbja, Anna hozta a becsületpontot, Lillát porolta el, aki a nagy előny láttán talán már kiengedett. Ákos győzelmével 9-1 lett, innen úgy tűnt, már nem lehetett fordítani, de Dóri, Viktor és Réka is kozmetikázta az eredményt.

tv2

Itt sokaknak eszébe juthatott, hogy a Bajnokok nemrég 8-2-ről jöttek fel és nyertek, a 9-4 sem tűnt már annyira riasztónak. A vége azonban 10-4 lett, Lilkó behúzta az utolsó pontot, ezzel megszerezték a villát és elérték, hogy kedden mínusz két pontról induljon az ellenfél. A keddi adásnapon élményért küzdenek, kapnak majd mindenféle játékot, csocsót, biliárdot, utána barbecue lesz, ízletes húsokkal, majd karaoke-partyn mulatozhat majd a győztes csapat.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?