Sas József özvegye nem tudja feldolgozni férje elvesztését

Sas József humorista  Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Sas József özvegye aktív életet él, ügyeket intéz, hogy ezzel is elterelje a gondolatait a fájdalmáról.
Vágólapra másolva!

"Nehéz. Nagyon nehéz a magány elviselése. Még szoknom kell, nem tudom, hogyan kell ezzel együtt élni, de majd megtanulom. Muszáj megtanulnom" - mondta a Borsnak.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Szoknom kell a gondolatot, hogy magányos vagyok. Igyekszem elfoglalni magam, hogy egy nap legalább pár órára eltereljem a figyelmemet a fájdalomról. Persze, az élet is segít ebben valamennyire, hiszen nagyon sok hivatalos dolgot kell intéznem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok feladat lesz" - tette hozzá.

"Az életem egyik percről a másikra lépett ki a megszokott medréből, több mint négy évtized érzelmi emlékei árasztanak el, ezeket kell most a lelkemben a helyükre tenni. Ez most a feladatom. Nem tudom, hogy valaha is elmondhatom-e majd magamról, hogy fel tudtam dolgozni Jóska elvesztését" - mesélte.