Magyar sztárok, akik bevallották a hűtlenségüket

Rubint Réka, Kucsera Gábor, Polgár Judit, Kökény Attila
Vágólapra másolva!
Polgár Árpád egy szexpartin lépett félre, amit nagyon nehezen bocsátott meg a felesége, de több mint 20 év után már ő maga mesélt erről egy tévéműsorban. Bár nyilvánvalóan a hűtlenséget a sztárok is igyekeznek minél tovább titokban tartani, néhányukról már kiderült, hogy félreléptek. Futács Márkó focista beleszeretett egy másik nőbe és elhagyta gyerekei anyját, és Schobert Norbi is megcsalta a feleségét.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi

Schobert Norbi megcsalta a feleségét, erről 10 éve egy tévéműsorban meséltek először. "Valóban egyszer előfordult, még évekkel ezelőtt. Ez abban az időszakban volt, amikor Norbinak kiderült a szívbetegsége, ettől mindketten nagyon megijedtünk" - mesélte Rubint Réka.

Forrás: Polyak Attila

"Átbeszéltük a dolgokat, elárulta gondolatait, hogy mi is zajlik le benne pontosan. Ez segített át minket ezen a perióduson, hogy mindent meg tudtunk beszélni, és megértettem őt.

Persze ez nem azt jelenti, hogy egy újabb félrelépést megbocsátanék" - árulta el.

Polgár Árpád

A Love Bistróban is együtt látott páros kapcsolata nem indult könnyen, a luxusfeleséget megcsalta a párja. "Én nem tudom, miért olyan idióták a férfiak, hogy elmennek együtt kanos buliba, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál" - mondta Polgár Tünde a Life TV-n Brékingben, ahol a megcsalás volt az egyik téma.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Őszintén mesélt arról, hogy az eset egy szexpartin történt, a képeken pedig több férfi és nő szerepelt.

Aztán megértettem, hogy egyrészt rossz társaságba keveredett - persze ezzel a saját lelkemet is vigasztaltam -, és egy olyan életmódot élt, amiből nehéz volt szinglivé visszalépnie. Plusz volt egy üveg drága ital és egy vödör, aminek a segítségével kikezeltem magamból ezt a problémát. Arra a fajta italra azóta sem tudok ránézni" - mesélte.

Kökény Attila

Az énekes házassága 12 évvel ezelőtt a hűtlensége miatt került válságba. A külön töltött idő alatt rádöbbent, mit veszíthet, ezért mindent megtett, hogy párja megbocsásson neki.

Forrás: Instagram/Kökény Attila

Két hónapig külön is voltunk Arankával, ami életem eddigi legnehezebb időszaka volt. Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti.

Ezt a sztorit örökre elástuk, szerencsére Aranka sem hánytorgatja fel nekem. Ettől függetlenül egy egészséges féltékenykedés még a mai napig jelen van a kapcsolatunkban, de szerintem ez normális, tekintve, hogy a rajongóim kilencven százaléka nő" - mesélte.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!