Vérengző anyatigrissé változott a világ egyik legismertebb sztárja

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian az Instagramon esett neki azoknak, akik a lányát merték bírálni.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashiant még nem láttuk ilyen dühösnek a közösségi médiában: nagybetűkkel, számos felkiáltójellel adta a rajongói tudtára, hogy soha ne merjék piszkálni a gyerekeit.

Az egész történet azzal kezdődött, hogy a híresség egy Instagram-sztoriban büszkén mutatta meg hétéves lánya, North olajfestményét:

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A képpel egyébként maga North is pózol a közösségi oldalán, a kommentelők jó része szerint azonban nehezen hihető, hogy hétévesen ilyet festett, többen inkább Bob Ross stílusát vélték felismerni a festményben.

Kim Kardashian a lánya nevében is kikérte a gyanúsítgatást, egy következő Instagram-sztoriban jött is tőle az említett kirohanás. Leírta, hogy North a legjobb barátjával jár egy festőkurzusra, több heti munkája volt a festményben:

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

"Hogy merészelitek, hogy látjátok, milyen elképesztő dolgokat csinálnak a gyerekek, de aztán megpróbáltok úgy tenni, mintha nem lennének elképesztők? Kérlek, ne hozzátok magatokat kínos helyzetbe a negativitással, engedjétek minden gyereknek, hogy nagyszerű legyen" – írta többek között.