Régi Schwarzenegger-filmből készül sorozat

true lies
true lies 1994 real james cameron Arnold Schwarzenegger Jamie Lee Curtis. COLLECTION CHRISTOPHEL © Twentieth Century Fox Film Corporation
Vágólapra másolva!
Sorozat készül Arnold Schwarzenegger 1994-es filmjéből, jön a True Lies – Két tűz között képernyős változata.
Vágólapra másolva!

A CBS megrendelte a pilotot a True Lies – Két tűz között sorozatváltozatából, amely Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis azonos című filmjéből készül.

A 27 évvel ezelőtt bemutatott filmben Schwarzenegger egy titkosügynököt, nemzetközi kémet játszott, akinek a családja mit sem tudott a munkájáról – mígnem aztán egy szövevényes ügyébe a felesége (Curtis) is belekeveredett.

Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis, True Lies - Két tűz között Forrás: Collection Christophel via AFP/Twentieth Century Fox Film Corporation/Twentieth Century Fox Film Corpo

A mostani sorozatváltozatban executive producerként az eredeti rendező, James Cameron is közreműködik, miközben a pilot írója Matt Nix (Furcsa páros, Minden lében négy kanál), rendezője pedig McG (Charlie angyalai, Terminátor – Megváltás) lesz.

A True Lies alapján a Fox egyébként már 2017-ben tervezett egy sorozatot, de abból nem lett semmi. A CBS-nek idén ez az első rendes megrendelése, de valószínűleg a járvány miatt meghiúsult, eredetileg 2020-ra tervezett pilotokból is megpróbál elkészíteni még párat.