Hét sör után öngyilkos gondolatairól beszélt a tévésztár

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jackass korábbi sztárja, Bam Margera jó tízperces videót készített magáról részegen, többek között öngyilkos gondolatairól is beszélt hét sör és egy pohár bor után. 
Vágólapra másolva!

A Jackass után saját realitysorozatban, a Viva La Bam-ban is látott Bam Margera a közösségi oldalán kezdett részeg ámokfutásba, jó tíz percen keresztül videózta magát, miután – a saját bevallása szerint – megivott hét sört és egy pohár bort. (A videókat azóta törölte, de a TMZ oldalán még megnézhetők.)

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

A valaha szebb napokat is látott gördeszkás először is a Jackass 4 bojkottjára szólította fel a nézőket, mivel őt a legújabb filmből már kihagyták – az ötleteit viszont ellopták szerinte.

Később öngyilkos gondolatairól is beszélt, amik miatt egyébként már dr. Philtől is kért segítséget. Margera most azt mesélte, hogy a felesége rajtakapta, amint az interneten azt nézegette, hogy miként lehet fojtóhurkot csinálni: fel akarta akasztani magát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!