Két és fél évvel a halála után temették el Burt Reynoldsot

The X Files (Season 9) Cinema science fiction mystery MAN PORTRAIT MOUSTACHE mustache SQUARE FORMAT
The X Files TV Series 1993 - 2001 USA 2001 Season 9, episode 13 : Improbable Created by Chris Carter Burt Reynolds. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Csütörtökön egy szűk körű ceremónia keretében temették el Burt Reynoldsot a Hollywood Forever temetőben, nagyjából két és fél évvel a halála után.
Vágólapra másolva!

Burt Reynolds már 2018 szeptemberében meghalt, de a hamvai csak most kaptak helyet a Hollywood Forever temetőben, ott helyezték el egy tó közelében.

A színész egyszerű, átmeneti sírkövet kapott, amelyen csak a neve szerepel – az AP oldalán több fotó is látható róla –, de már megrendeltek róla egy mellszobrot is, amelyet a tervek szerint szeptemberben, a halála harmadik évfordulóján avatnak fel.

Burt Reynolds Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/20th Century Fox Television/20Th Century Fox Television

Reynolds sírja Tyrone Poweréhez van közel, de olyan legendák is a híres temetőben nyugszanak, mint Judy Garland, Jayne Mansfield, Rudolph Valentino vagy Douglas Fairbanks.

A Hollywood Forever temetőt 1899-ben alapították a Paramount Pictures közelében: számos hollywoodi nagyság nyugyszik ott, így turistalátványosságként, kulturális helyszínként is működik.