Legalább 16 váratlan, megmagyarázhatatlan haláleset történt a horrorszállodában

AMERICAN HORROR STORY -- Pictured: Hotel Set. CR: Ellen J. Brill/FX
AMERICAN HORROR STORY -- Pictured: Hotel Set. CR: Ellen J. Brill/FX
Vágólapra másolva!
Február 10-e óta kinn a Netflixen egy dokusorozat, amely a Cecil Hotel történetét meséli el, most érkezett egy plakát is hozzá.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i szállodában egy sor rejtélyes, váratlan haláleset történt az évek során, legalább tizenhatról tudnak. 1927-ben kezdődött minden, amikor egy lakó tönkrement házassága miatt fejbe lőtte magát, majd pár évre rá egy másik vendég álnéven jelentkezett be, méregkapszulákat vett be és így lett öngyilkos. Olyan lakó is volt, aki átvágta a torkát, úgy vérzett el, más pedig kiugrott a kilencedik emeleti ablakon.

Az egyik legborzasztóbb történetnek, amely szintén ebben a rosszhírű szállóban esett meg, a 19 éves Dorothy Jean Purcell volt a főszereplője, aki ott szülte meg kisbabáját a szállodai szobához tartozó fürdőszobában, majd azt gondolva, hogy a gyermek nem él, kidobta az ablakon, át egy másik épület tetőteraszára. A nőt gyilkosság vádjával letartóztatták, majd megállapították, hogy mentálisan beteg. Alább egy poszter a sötét dokusorozathoz.

Netflix

A szálloda nyomasztó története inspirálta amúgy az Amerikai Horror Story alkotóit is, így készült a Hotel című évad:

Fx

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!