Mike Tyson elárulta, miért utálta Michael Jacksont

Mike Tyson v Danny Williams 5112569
Mike Tyson egy 2004-es meccsen
Vágólapra másolva!
Jackson úgy tett, mintha nem ismerné a bokszvilágbajnokot.
Vágólapra másolva!

Mike Tyson, becenevén Iron Mike a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló volt, aki világbajnoki címet nyert, 58 profi mérkőzéséből 50-et megnyert, 44-et kiütéssel. Igazi médiasztár volt, jól eladható figura a sajtó számára, a nyolcvanas évek végén mindenki ismerte – kivéve Jackót.

Mike Tyson egy 2004-es meccsen Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Clive Brunskill

A volt bokszoló elmesélt egy sztorit, amikor Don Kinggel, a menedzserével elment megnézni egy Michael Jackson-koncertet. Már az elején idegesítette Tysont, hogy a menedzser üdvözlését viszonozta a pop királya, de az övét nem, azaz semmibe vette – írta a Sun.

Tyson mérgelődött egy sort, majd a koncert után, a színpad mögötti részen, ahol csak engedéllyel lehet tartózkodni, látta, hogy Don King Jackóval trécsel. Odament, mert beszélgetni szeretett volna a popsztárral, de Jackson látszólag nem ismerte fel. „Nem láttalak valahol? Honnan ismerlek téged?" – érdeklődött, mire a megbántott Tyson csak így válaszolt: „Csak egy rajongó vagyok, nagy öröm, hogy találkoztunk, uram." Eztán Jacko azt mondta, hogy oké, majd beszállt egy autóba és eltűnt.

Michael Jackson Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Iron Mike eztán éveken át utálta Jackót, és az hiába hívta vendégségbe, nem ment. Végül mégis rászánta magát, és jó fejnek találta Jacksont, de mindvégig az volt a fejében, hogy a pop királya világosan tudta, ki ő, csak szórakozott vele.