Teljesülhet Szilágyi István özvegyének utolsó kívánsága

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
A tervek szerint február 25-én kísérik utolsó útjára Szilágyi István özvegyét, Humenyánszky Jolánt. Belgiumban élő családtagjai, többek között az unokája, a járványhelyzet miatt nem biztos, hogy haza tudnak jönni a szertartásra.
Vágólapra másolva!

A szobrászművészt a Blikk cikke szerint katolikus szertartás szerint helyezik örök nyugalomra, aki utolsó kívánsága szerint férje mellett nyugszik majd az Új Köztemetőben. Egyelőre nem tudni, hogy kik lehetnek ott az ötvenfős búcsúztatón, ám az biztos, hogy testvére, Sarolta, felutazik majd a fővárosba Ózdról, hogy elköszönjön testvérétől.

Forrás: Ripost

"Jolika esetében is a hamvasztás mellett döntöttek, így az ő urnája Pista mellé kerül. Azt nem tudom, hogy a fiuk, Peti hogyan viseli ezt, nem is tudom, hogy ő most ott lehet- e a temetésen vagy sem. Egyelőre az sem biztos, hogy a Belgiumban élő rokonok itt lehetnek-e" - mondta.

Mint azt korábban megírtuk, a gyanú szerint tavaly májusban Sz. Péter végzett édesapjával, az ország Lópici Gáspárjával otthonukban, azóta a férfi letartóztatásban van. Édesapja temetésén nem volt ott, akkor az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartották fogva.