Suzy megbocsátott, megszüntette a bírósági eljárást

suzy énekesnő
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nemrég a bírósághoz fordult, miután egy korábbi kollégája és barátja becsületsértő posztokat jelentetett meg róla.
Vágólapra másolva!

Suzy ügyvédhez fordult, aki be is adta a keresetet a becsületsértés miatt, miután korábbi jó barátja és egyben hangtechnikusa egy illetlen posztban hasonlította őt egy gumibabához.

Ezután elszabadultak az indulatok, és a férfi több posztban is szidalmazta, gyalázta az énekesnőt. Az ügy előtárgyalása elmaradt, mivel azon nem jelent meg sem az alperes, sem a jogi képviselője és a jelek szerint végül nem is kerül bíróság elé az ügy.

Forrás: Instagram/Suzy

Az énekesnő ugyanis megbocsátott az illetőnek, miután az egy bocsánatkérő posztot jelentetett meg a közösségi oldalon: "Az elmúlt időszakban több olyan posztot is kitettem nyilvánosan, amelyekkel sajnos megsértettem olyan embereket, akiket nem akartam. Különböző más körülmények miatt nem voltam a legjobb lelkiállapotban, így sajnos a dühömet többször is Suzyn vezettem le.

különösen azért is, hiszen éveken keresztül dolgoztunk együtt, és az egyik legjobb mulatós énekesnőnek tartom őt. Sok sikert Suzy, örülök a barátságunknak. Zoli" - áll a bejegyzésben.

"Zoli eljött hozzám, megbeszéltük a dolgot, és fátylat borítottunk rá.

A bírósági eljárást az ügyvédem megszünteti, és ezzel vége is a történetnek" - idézte a Ripost az énekesnőt.