A sztárokért világszerte milliók rajonganak, és valószínűleg arról is sokan fantáziálnak, hogy a szexi istennők, jóképű, sármos férfiak milyenek lehetnek az ágyban. A beszámolók szerint közülük is jó néhányan okoznának csalódást: vannak, akik nem igazán élvezik a szexet, önzők, hidegek, vagy épp hamar végeznek, és olyan is akad, aki rémesen sokat izzad, miközben a francia akcentust erőlteti. Persze nem kell mindent készpénznek venni, amit a volt partnerek mondanak, főleg, ha nem sokkal a szakítás után, még indulatból nyilatkoznak, vagy éppen pénzért – de azért talán érdemes elolvasni egy-két vallomást. Szórakoztatónak mindenképpen az.

Madonna

Forrás: Getty Images

A már 62 éves énekesnő a válása óta több fiatal férfival is randizott, amúgy pedig a munkássága is jelentős mértékben épített a szexualitásra, főleg a kilencvenes években – azt hihetnénk tehát, hogy valamit nagyon tud az ágyban. A volt férje, Guy Ritchie szerint ez egyáltalán nincs így, legalábbis amióta Madonna túl nagy hangsúlyt fektet a teste karbantartására: a napi négyórás edzésprogram mellett a végén már másfél évig nem volt ideje és energiája arra, hogy szexeljen a férjével, de Ritchie számára már előtte sem volt kellemes a dolog, mintha „egy darab porcot" ölelgetett volna.

Drake

Forrás: AFP/Getty Images/Amy Sussman

A rappernek rengeteg nője volt, többek között Jennifer Lopezzel, Rita Orával, Bella Hadiddal, Rihannával, Tyra Banksszel is volt dolga – ami talán másként alakult volna, ha a nők beszélnek egymás között a teljesítményéről. Több névtelen groupie mellett például Cyn Santana modell is mesélt arról, hogy Drake-kel a szex „jellegtelen" volt, ráadásul a zenész igen önzőnek bizonyult az ágyban, és volt egy furcsa perverziója is, amit nem minden nő teljesített szívesen. Hogy mi volt az, a modell nem mondta el, hiszen amellett, hogy természetesen indiszkrét volt, azt játszotta (hazudta) egyúttal, hogy rendkívül tapintatos.

Paris Hilton

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Michael Kovac

Még Kim Kardashiant is megelőzte azzal, hogy egy szexvideóval vált ismertté, bár néhány „kritika" szerint már ott unalmasnak tűnt az ágyban – amit aztán korábbi barátja, a Backstreet Boysból ismert Nick Carter is megerősített. Szerinte Hilton valójában egy elég prűd nő volt, aki nem is szerette annyira a szexet, csak a folyamatos partizással, nem kis mennyiségű alkohollal és droggal oldotta fel a gátlásait – ám néha annyira kiütötte magát, hogy mire a szexre került volna sor, már képtelen volt bármi érdemlegeset csinálni. Mivel Paris Hilton közismerten gyakran látogatta a párizsi szexklubokat, a zenész locsogása eléggé hazugságnak tűnik.

Colin Farrell

Forrás: Getty Images/Stuart C. Wilson

Többek között Angelina Jolie-val, Demi Moore-ral, Lindsay Lohannel is összegabalyodott, egyik rövidtávú partnere, Angelique Jerome szerint viszont csak azért volt sok nője, mert olyan rossz az ágyban, hogy mindenki szabadulni akart tőle. A korábban Woody Allen bébiszittereként dolgozó modell arról vallott, hogy a vásznon sokszor rosszfiúkat alakító Farrell a hálószobában „csak annyira vad, mint Miki egér", ráadásul a három együttlétük összesen is csak nagyjából tíz percig tartott. Az ismertségről álmodozó bébiszitter arról nem beszélt, hogy Colin Farrell egyúttal az egyik legjobb amerikai színész.

Angelina Jolie

Forrás: Getty Images

Ha már szóba került Angelina Jolie, róla a második férje, Billy Bob Thornton fogalmazott igen keményen, egyszer ugyanis azt mondta, hogy néha a világ legszexibb nőjével is olyan a szex, mintha "simán a kanapét d*gná az ember". Ezt persze lehet általánosságban is érteni, Jolie-t azonban annak idején konkrétan a világ legszexibb nőjének választották meg olyan lapok, mint az FHM, az Esquire vagy az Empire, nem kérdés tehát, hogy Thornton róla beszélt.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztárokkal folytatjuk!