Jól sikerült a legutóbbi operációja, így már haza is engedték orvosai a kórházból.

Közel egyéves harc után végre jó hírekről számolt be Forgács Gábor a Blikknek. A színésznél tavaly tavasszal prosztatarákot diagnosztizáltak, és több komoly műtét után egy ideig az életéért küzdött. Többször kellett visszamennie a kórházba, és ugyan javult az állapota, de hónapokig a testéből kivezetett csövek nehezítették a hétköznapjait. Nemrégiben újra megműtötték, és most már jól érzi magát, úgy fogalmazott: végre rendben van, és otthon élvezi az életet.

"Egy laza hétórás műtéttel tettek rendet a kupiban odabent. Dr. Buzogány István osztályvezető főorvos és csapata újra elfogadhatóvá tette az életminőségemet, mostantól már csak rajtam múlik, hogy élvezzem az életet" - mondta, hozzátéve, hogy legjobban attól szenvedett, hogy az első nagy műtétje után hosszú hónapokig kellett csövekkel a testében élnie.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"Ezekkel minden egyes mozdulatot, egy sima felállást is meg kellett tervezni. Még alváskor is vigyázni kellett, hogy nehogy megtörjenek. Persze lehet így élni, de minek? (...) Tényleg nem akarok haknizni az állapotommal, de egyszerűen képtelenség ennyi üzenetre egyenként válaszolni. Szóval itt szeretném megüzenni mindenkinek: köszönöm, jól vagyok és jelenleg tünetmentes! Igaz, a rák olyan, mint egy szenvedélybetegség, mindig is kísérti az embert, de bizakodó vagyok".

Hetvenhárom éves vagyok, én már tényleg mindent megéltem és elértem, amit szerettem volna. Most már csak egyetlen vágyam van. Mégpedig, hogy megérjem azt, hogy újra maszk nélkül átölelhessem az én drága kislányomat és az unokáimat. Erre ugyanis egy éve nem volt példa" - mesélte.