A Down For Whatever egy 2015-ben alakult metalbanda, akik úgy gondolják, a Zuhanás az a daluk, ami leginkább bemutatja a zenekart és azt, amit közvetítenek. A Dal 2021 negyedik válogatójából a közönség juttatta be őket az elődöntőbe - az élő műsor után A Dal Kulisszában meséltek. A műsorban ott volt a szintén továbbjutó Kaukázus is, akik nagyon magas pontszámot kaptak.

A Down For Whatever 33 pontot kapott, még próbálják feldolgozni, hogy ott lehetnek a folytatásban. Nagyon bíztak abban, hogy a rajongók összefognak értük, sokan drukkoltak nekik. "Totálisan erre a három percre készültünk, azon volt a hangsúly meg a fókusz. Volt egy pesszimista meg egy optimista tippem, sikerült túlteljesíteni" - mesélték a show után.

Egyelőre nem kaptak visszajelzéseket, még nem tudják, mit szól a közönségük, de a műsor alatt rengetegen írtak nekik, és sokan megosztották a képeiket, a fellépésüket, míg versenyben voltak. Terveikről is meséltek, ünnepelni fognak a színfalak mögött, és nagyon várják a folytatást.

A Kaukázus dala 10 perc alatt született, Mező Misi pedig nagyon hosszan dicsérte őket, külön kiemelte a hitelességet - ezt újra meg is nézték a kísérőműsorban a Petőfi TV-n. Volt náluk egy dedikált, lábdobra szerelhető külső bőr, amit szeretnének majd elárverezni a műsor legvégén.

Az együttes arról is mesélt, hogy nagy a felelősségük, ezzel tisztában vannak, és nagyon örülnek, hogy az elődöntőben folytathatják a dalversenyt.