Deák Bill Gyula bezárva él, folyamatosan gyászol

Deák Bill Gyula koncert, Volt fesztivál 2019
Vágólapra másolva!
Deák Bill Gyula kőbányai lakásában várja, hogy véget érjen a koronavírus.
Vágólapra másolva!

"A vírus itt van körülöttünk, és nem ereszt bennünket. Engem is bezárt ebbe az egyébként hangulatos, kőbányai lakásba, és hónapok óta szinte ki sem tettem a lábam innen. Félek, de még jobban féltem a feleségem. Ez a csodálatos asszony tavaly infarktust kapott, túlesett egy kisebb beavatkozáson is, és azóta óvnom kell őt mindentől" - árulta el a Blikknek.

Fotó: Major Kata - Origo

Az énekes maga is marokszámra szedi a gyógyszereket, így nem csoda, hogy úgy döntöttek, teljesen ki kell zárniuk a külvilágot. "A fiam és a menyem olykor eljön hozzánk, felírjuk, hogy mit szeretnénk a boltból, és ők hozzák. Aztán becsukjuk az ajtót és nézzük a tévét. Olykor pedig römizek az asszonnyal, hogy múljon az idő.

Talán az fáj a legjobban, hogy az unokámmal megromlott a kapcsolatom, megdöbbenve látom, hogy a fiatalok mennyire nem értékelik mindazt a jót, amit az élettől kaptak. Nekünk annak idején egy hagymás-zsíros kenyér is földöntúli ajándéknak számított. Most pedig folyamatosan gyászolok.

Próbálok erős lenni, Isten segítségével ezen a borzalmas időszakon is túl leszünk. Hiszem, hogy minden jóra fordul. Mert hinnem kell benne..." - tette hozzá.