Hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltást Csűrös Karola

Csűrös Karola
Vágólapra másolva!
Csűrös Karolát már értesítették arról, hogy hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltást. A 83 éves színésznő életminősége azonban nem csak ezen múlik: még hosszú időre van szüksége a lábának, hogy rá tudjon állni.
Vágólapra másolva!

Csűrös Karola mindent elkövet azért, hogy élete újra visszazökkenjen a régi kerékvágásba. Ehhez most egy lépéssel közelebb került: kora miatt a művésznő jogosulttá vált a koronavírus elleni vakcinára. "Felhívtak a hírrel, hogy hamarosan megkapom az oltásomat, de még nem mondták meg, pontosan mikor.

TERMÉSZETESEN VÁROM, HOGY BEOLTSANAK, AKKOR LEGALÁBB EGY AKADÁLLYAL KEVESEBB LESZ ELŐTTEM, HOGY ÚJRA A „MAJDNEM RÉGI ÉLETEMET" ÉLHESSEM. SAJNOS NÁLAM TÖBB GÁTLÓ TÉNYEZŐ IS FENNÁLL, A LÁBAM MÉG MINDIG NEM OLYAN, HOGY ROHANGÁLNI TUDJAK."

Forrás: tv2

Csűrös Karola lábában 2020 áprilisában keletkezett trombózis, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Bár az egészségügyi intézményt néhány nap múlva elhagyhatta, azóta az otthonában gyógyul, az utcára nem tud kimenni.

A színésznő azt mondja, hogy ha ismét szabad élete lesz, akkor sem fog maratoni távokat sétálni, de már annak is örülne, ha ennek a lehetősége meglenne. "Utálok sétálni, úgyhogy nem tervezem, hogy összevissza kószálok majd a városban, ha szabad leszek, és jó lesz a lábam. Elég a tudat is, hogy mehetek. De ez még nagyon távolinak tűnő remény, most minden energiámmal arra kell koncentrálnom, hogy járásképes legyek legalább a lakásomon belül" - mondta a Borsnak.