Frankó Melinda javában készül a szépségversenyre: minden nap hatkor kel, sokat edz, diétázik, kozmetikai kezelésekre jár, és már fogfehérítésen is volt.

Fásy Ádám, A Top Model of the World magyar licenszének tulajdonosa nemrégiben újabb szépségversenyt hirdetett, amit Frankó Melinda nyert meg. A fiatal modell nemsokára Egyiptomban versenyez majd, és már nagyon izgatott - erről közösen meséltek a Mokkában.

"Kezdek kicsit fáradni, de kapom folyamatosan az energiát, hogy menjek előre, és szeretnék nagyon jó helyezést elérni ezen a nívós versenyen. Mindent megteszek, hogy méltó módon képviseljem országunkat" - árulta el a TV2 reggeli műsorában Melinda, aki azt is elmondta, hogy a családja, a párja és a barátai mellette vannak, rengeteget segítenek neki a felkészülésben.

"Minden nap 6-kor kelek, edzek, diétázok, kozmetikai kezeléseken vettem részt, fogfehérítésen... Mindent megteszek, hogy kitűnő formában legyek. (...) Nem voltam még Európán kívül, és egyedül megyek, nagy feladat lesz számomra" - árulta el, és az is kiderült, hogy Fásy Ádám is néhány nap után csatlakozik majd hozzá.

Néhány kép a magyar versenyzőről: