Poroltóval támadt egy nőre, letartóztatták a színészt, majd a cellában is őrjöngött

"Stand Up For Gus" Benefit - Red Carpet GettyImageRank3 USA California Charity Benefit West Hollywood Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Bootsy Bellows Octavius J. Johnson Stand Up For Gus Horizontal
WEST HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 13: Actor Octavius J. Johnson attends the "Stand Up For Gus" Benefit at Bootsy Bellows on November 13, 2013 in West Hollywood, California. Christopher Polk/Getty Images for SUFG/AFP (Photo by Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Octavius J. Johnson amerikai színészt, miután egy poroltót vágott egy kocogó nőhöz, majd megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.
Vágólapra másolva!

A burbanki rendőrség őrizetbe vette a Ray Donovan-ban látott Octavius J. Johnsont, bár a színész először ellenállt a letartóztatásnak, megpróbált elfutni a rendőrök elől.

Egy kocogó nőnek vágtak neki egy poroltót, a közelben lévő Johnson személyleírása pedig egyezett a támadóéval: amikor azonban a rendőrök kérdőre vonták volna, futásnak eredt. Miután elfogták, a nő azonosította is a színészt, aki még a cellában sem hagyta abba az ámokfutást, megrongálta az ott lévő telefonkészüléket.

Octavius J. Johnson Forrás: AFP/2013 Getty Images/Christopher Polk

A helyi ügyészség kellő bizonyíték és tanú hiányában ejtette a támadás ügyét, a letartóztatásnak való ellenállást és a vandalizmust azonban még vizsgálhatja.

A TMZ-nek Johnson menedzsere, Danny Estrada azt mondta, hogy a színésznek mentális problémái vannak, de jelenleg "megkapja a segítséget, amire szüksége van".