Szopogasd az orrom!

- Emma Watson
- Justin Bieber
- Selena Gomez
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban is akadnak félresikerült randevúk, nem egy ismert ember számolt már be (vagy éppen lódított) arról, hogy egy-egy találka alkalmával milyen kínos, megalázó, netán szürreális élményben volt része. Volt, akit otthagytak a moziban a film közepén, mást mosodába vittek az első randin, de olyanról is tudunk, aki egy tál spagettit borított a kiszemeltje ölébe. És hogy melyik Oscar-díjas színésznőtől kérte egy férfi, hogy csókolózzon az orrával? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Billie Eilish

Forrás: MTI/EPA/David Swanson

Az énekesnő már tizenhárom évesen randizott egy dúsgazdag fiúval, de rosszabbul aligha sikerülhetett volna. Moziba mentek, ahol a srác megcsókolta, de egyből a tudtára is adta, hogy „ez nem volt olyan varázslatos, mint ahogy elképzelte" – majd az inasával hazavitette magát, további magyarázkodás helyett inkább otthagyta Eilisht a film közepén.

Justin Bieber

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Cindy Ord

Az énekesnek tizenhat éves korában volt egy borzalmas randija: balszerencséjére egy olasz étterembe vitte el a kiszemeltjét, ahol aztán egy ügyetlen mozdulattal egy egész tál spagettit ráborított, a lány ruhája tiszta paradicsomszósz lett. „Szörnyű és kínos volt, utána soha többet nem találkoztunk" – mesélte Bieber, akinek pár rajongója talán az incidens ellenére is igent mondott volna.

Charlize Theron

Forrás: AFP/Tolga Akmen

Az Oscar-díjas színésznő Jimmy Kimmelnek mesélte el, hogy egyszer egy kellemes vacsorát költött el egy jóképű férfival, a kocsiban viszont már bizarr fordulatot vett az este. Csókolóztak, majd a férfi azt kérte, hogy térjenek át az orrára. „Nem akartam elrontani a dolgot, így adtam egy kis puszit az orrára, mire ő azt mondta, ne csak így: smároljak az orrával is rendesen" – emlékezett Theron.

Kelly Clarkson

Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Az American Idol legelső nyertese nagyot hibázott, amikor egyszer elment egy randira egy nála alacsonyabb férfival. Az énekesnőt a magasságkülönbség önmagában nem zavarta – hisz három centiről sem volt szó –, a partnere viszont másról sem tudott beszélni. Clarkson nagyjából egy óráig bírta, utána kiment a mosdóba – de (rendkívül kulturáltan) az asztalukhoz már nem tért vissza.

Tiffany Haddish

Forrás: AFP/Lisa O'connor

A Saturday Night Live Emmy-díjas komikája egyszer elmesélte, hogy volt olyan randija, ahol gyakorlatilag a partnere ruháit mosták ki együtt. A férfi azt mondta neki, hogy vacsorázni mennek, ami meg is történt, utána azonban elugrottak egy mosodába – amit az ötletgazda közös programnak gondolt, elvárta, hogy a színésznő is segítsen neki a tennivalókban.

Lapozzon, van még pár kínos, meglepő sztorink!