Ganxsta Zolee szerint teljesen normális az, ha valakinek problémái vannak az alkohollal ebben a szakmában, ő így érzi jól magát, és esze ágában sincs segítséget kérni.

Komoly alkoholproblémákkal küzd Ganxsta Zolee – vallotta be a LifeTV-n futó Bréking csütörtöki adásában. A rapper szerint ha egy rockzenész nem iszik alkoholt, akkor nem is lehet igazán jó a szakmájában.

Ebben az állásban ki nem küzd alkoholproblémákkal? Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik! Az, aki jól csinálja a szakmáját, biztosan küszködik ilyen problémákkal, mert ha nem, akkor nem jó rockzenész" - magyarázta Ganxsta, aki aztán kisebb ellentmondásba keveredett saját magával: kijelentette, hogy igazándiból ő nem is küszködik vele. Ő így érzi jól magát. Majd azt is bevallotta, hogy a karrierje kezdetén sem a zene szeretete miatt alapított bandát.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Azért kezdtünk el zenélni, mert tudtuk, hogy lehet csajozni és rengeteget piálni. A zene szerinted érdekelt minket? Senkit" – folytatta a Ripost cikke szeroint Ganxsta, aki elmondta, hogy bár sokat iszik, esze ágában sincs segítséget kérni vagy rehabra menni, mert egész egyszerűen nem akar. „Minek? Tök jól érzem így magam" – jelentette ki őszintén a kamerák előtt.