Magyar sztárok, akik már beadatták maguknak a védőoltást

korda györgy
balázs klári
pásztor erzsi 
bodrogi gyula
Vágólapra másolva!
Magyarországon is egyre többen kapják meg a biztonságos és hatásos védőoltást. Az elmúlt hetekben több magyar sztár is felszólalt a koronavírus elleni vakcinák fontossága mellett, hisz nagyon várják, hogy visszatérhessenek a közönség elé, és szeretnének biztonságban újra teljes életet élni. Korda György és Balázs Klári elmondhatatlanul boldogok, miután az első vakcinát már megkapták, a 87 éves Bodrogi Gyula már mindkét oltáson túl van, de az oltást választotta többek közt Pásztor Erzsi, Csűrös Karola, Jakupcsek Gabriella és Hosszú Katinka is.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári

Néhány napja örömhírrel jelentkezett Korda György és Balázs Klári: a hosszú várakozásnak vége, megkapták a koronavírus elleni védőoltás első adagját. Az énekes azt mesélte, hogy türelemmel várt a sorára, esze ágában sem volt protekciót kérni.

Ideges lettem, nem tudtam, mi vár rám, valóban ezt akarom-e egyáltalán... Aztán a rendelőben teljesen megnyugodtam. Ott minden szakszerűen ment, és olyan flottul, hogy mire kettőt pislogtam, kész is voltam" - mesélte. "Még a tűszúrást sem éreztem. Annyira gyors volt minden, hogy otthon ülve vettem észre, hogy elfelejtettem levenni a maszkomat. Nem fáj semmim, teljesen jól vagyok, várom a második oltást. Nagy megkönnyebbülés, hogy eljött ez a pillanat, végre szabadabban mozoghatok kicsit" - árulta el Korda György, aki a járvány kitörése óta önkéntes karanténba vonult, alig hagyták el az otthonukat.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az énekesnő kedd délelőtt kapta meg az első koronavírus elleni védőoltását, aminek elmondhatatlanul örült.

Úgy véli, hamarosan visszakaphatják a régi életüket, és újra koncertezhetnek, ehhez viszont az kell, hogy a közönségük nagy része is be legyen oltva.

Pásztor Erzsi

A 84 éves színésznő továbbra is minden óvintézkedést betart, és reméli, nyáron már visszatérhet a színpadra. "Nem éreztem mellékhatásokat.

A Honvédkórházban oltottak, mert pollenallergiám van, így nem volt mindegy, melyik oltóanyagot kapom. A második adagot jövő héten adják be nekem" - mesélte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A színésznő ennek ellenére nem veszi félvállról a védekezést a járvány alatt. "Egyelőre úgy érzem, hogy mindez nem fog nagymértékben változtatni a mindennapjaimon. Ugyanúgy hordom a maszkot és a védőkesztyűt, ha elmegyek valahova, és a rendszeres fertőtlenítés sem marad el" - tette hozzá.

D. Nagy Lajos

Az énekes meg sem érezte a szúrást, és nem fél a második oltástól sem.

Én is ebben hiszek, boldog is voltam, amikor telefonált a háziorvosom, hogy mehetek a szúrásra" - árulta el a napokban.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Már túl is vagyok az első vakcina beadásán, amit alig éreztem, és ami után szerencsére nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást sem. Várom a második adagot, és utána azt, hogy újra elindulhassunk és személyesen is találkozhassunk végre a rajongóinkkal. Hadd érezzük újra zenésznek magunkat! Én csak ezt szeretném" - tette hozzá.

Bodrogi Gyula

Továbbra is betartja az előírt intézkedéseket a színművész, aki boldogan mesélt arról, hogy nem volt megterhelő számára az oltási folyamat, minden a lehető legnagyobb rendben haladt. "Én megkaptam már a koronavírus elleni oltást.

Semmit nem éreztem belőle, másnap talán egy picikét, de semmi említésre méltó nem történt."

TV2

"Teljesen ráhagytam magam a hozzáértőkre. Én azt csinálom, amit az orvos mond. Bízom bennük, mert nekik az a dolguk, hogy rendben tartsák az embert, és ha kell, akkor meggyógyítsák. Biztos nem csinálnak olyat, ami ártalmas lenne" - részletezte.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!