Nem minden híresség él olyan mozgalmas szexuális életet, mint mondjuk Mick Jagger vagy Charlie Sheen, a sztárvilágban is akadnak páran, akik az igazinak tartogatták magukat, az esküvőjükig szüzek maradtak – legalábbis ezt mondják magukról. Volt, aki fogadalmi gyűrűt is hordott, más bikiniben pózolt egy magazinban, de mellette nagy betűkkel hirdette, hogy még szűz, egy világhírű színésznő pedig csak harminckét évesen vesztette el a szüzességét.

Jessica Simpson

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az énekesnő és színésznő még tizenkét évesen kapott az édesapjától egy gyűrűt, amelyet aztán a tisztasága jelképeként hordott, végül huszonkét évesen valóban szűzen ment hozzá Nick Lachey-hez – akivel viszont négy évvel később el is váltak. Simpson annak idején üzent is a fiataloknak azzal kapcsolatban, hogy ők rendelkeznek a testükkel, hisz volt rá példa, hogy kihívó bikiniben pózolt egy magazinban, de mellette ott virított nagy betűkkel a szöveg: „szűz vagyok".

Kevin Jonas

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Paras Griffin

Az egy időben divatos fogadalmi gyűrűt a Jonas Brothers tagjai is hordták, de végül Joe és Nick megszabadultak tőle – a szüzességükkel együtt –, a házasságig csak Kevin várt. Ő végül huszonkét évesen vette el a fodrászát, Daniella Deleasát, de utána úgy nyilatkozott, hogy a szex nem érte meg a várakozást, mármint felesleges volt ennyit várni vele. „Miután megtörtént, csak annyit kérdeztem, hogy ennyi volt az egész?" – árulta el.

Lisa Kudrow

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A Jóbarátok Phoebe-je még a sorozat indulásakor is szűz volt, a karakterének hiába is volt számos kapcsolata. A színésznő csak 1995-ben, harminckét évesen vesztette el a szüzességét, akkor ment hozzá Michael Sternhez – akivel egyébként a mai napig együtt vannak. Egyszer azt nyilatkozta, hogy megérti, ha valaki fél a szextől, a saját szexualitásától, de számára az volt inkább a motiváció, hogy értékes maradjon az igazi férfi számára.

Adriana Lima

Forrás: Gettyimages

„A szex az esküvő utánra való. Ha ezt valaki nem tiszteli, az azt jelenti, hogy nem akar engem" – nyilatkozta 2006-ban a szupermodell, akit jelenleg közel 13 millióan követnek az Instagramon. Három évvel később aztán szűzen ment férjhez egy szerb kosarashoz, Marko Jarićhoz, de hogy megérte-e, arról nem tudni – hisz 2016-ban el is váltak, egyébként két gyerekük született.

Julianne Hough

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A Dancing with the Stars Emmy-díjas táncosnője is már beadta a válókeresetet, de egyébként 2017-ben, huszonnyolc évesen ment hozzá Brooks Laichhoz – és állítólag a nászéjszakáig megőrizte a szüzességét. Korábban azt mondta, hogy ha az ember a megfelelő partnerrel van együtt, akkor a várakozás a szexre csak megerősíti a kapcsolatukat, de ezek szerint ez vagy nem igaz, vagy Laich nem volt az igazi neki.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!