Hamar egymásra találtunk, és most vége - négyen is sírtak az Exatlon-kieső miatt

Vágólapra másolva!
A Kihívóknál volt párbaj ezúttal, Benő kiesett, Anna lelki társ nélkül maradt.
Vágólapra másolva!

A TV2 sportrealityjében Dani és Krisztián jutottak a medáljáték férfidöntőjébe, utóbbi egyértelműen jobb volt, de ellenfele sem kenődött el. A női medálért Anna és Dóri mentek, tehát miközben a férfiaknál a pirosak napja volt ez, a nőknél a Kihívók bizonyultak motiváltabbnak, jobbnak. A mai napon a két lány közül Buzás Dorottya volt ügyesebb, ő vitte el a medált.

tv2

A pénteki nap nagy kérdése azonban mindig az, ki esik ki, ki pakol és megy haza. A csütörtöki Kihívók-vereség azt jelentette, hogy a kékeknek kellett elbúcsúzni egy férfijátékostól, Benő és Viktor párbajozott. Előbbinek talán kicsit több esélye volt, egyfelől rendelkezett korábbról egy medállal, ami plusz életet jelent, illetve volt már párbajon, tapasztaltabb volt tehát.

tv2

A kiesési küzdelem előtt Viktor kerek 50%-on állt, Benő viszont csak 42,9%-on, azaz nem lehetett biztosan megmondani, ki marad, ki megy. Óriási harcban Benő elveszítette a medált, az utolsó futam hajszálon múlott, pontosabban fél másodpercen:

Viktor maradt versenyben.

Benő Annához volt közelebb, meg is könnyezte a búcsút. „Egy fokkal jobb volt és a csapatnak kell ez a teljesítmény. Ezt hívják úgy, hogy életre szóló élmény" – mondta a kieső, majd Anna, Dóri, Gréta és Bálint is elsírta magát.

„Nehéz lesz kezelni ezt lelkileg, megkedveltem ezt a tökfejet... nagyon sajnálom, egy kicsin múlt... minden hiányozni fog Benőből, csak vele értettem meg magam. Rövid időn belül egymásra találtunk, nagyon sokat segített, neki köszönhetően tudtam kinyílni. Ha hallottam a szurkolását, mindig erőt adott. Jó közös pillanataink, beszélgetéseink voltak" – sírdogált este Anna, aki kissé magára maradt most.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?