Súlyos sérülés miatt feladhatja az egyik legnépszerűbb exatlonos?

Vágólapra másolva!
Szabó Franciska, aki már kihagyott több napot, még mindig reménykedik - de úgy tűnik, hogy második sérülése már súlyosabb.
Vágólapra másolva!

A TV2 sportrealityjének egyik karakteres alakja Franciska, sokan imádják humora, közvetlensége, vitalitása miatt, sokszor rázta már fel a hitehagyott, épp összeomló piros csapatot, a Bajnokok erős bástyája volt heteken át. Mostanában becsúszott neki több vereség, sőt, a nagyon gyenge újonc, Farkas Zsófi is legyűrte egyszer (neki amúgy 5 futamból 4 veresége van). Franciska 56%-on áll, pont úgy, mint Dóri (akinek jóval több futama van), de lehet, hogy az újabb sérülés már a feladást is jelenti?

TV2

„Olyan flow-ban voltam, hogy összecsuklottam, és csak utána hasított belém a fájdalom. Azért ordítottam, mert éreztem, hogy baj van... ijedtség volt. Kezdett erősödni a fájdalom, próbáltam nyugtatni magam, de emlékszem a mozdulatra... ott volt nagyon sok roppanás, recsegés, de még mindig abban reménykedem, nincs komoly gond" – sóhajtozott a verseny után. A sérülésével mentő vitte kórházba, de később a villába szállították.

Videón bővebben:

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?