Hevér Gábor is megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Hevér Gábor színész
Hevér Gábor minden este hódolt játékszenvedélyének
Vágólapra másolva!
Az 51 éves Hevér Gábor is megkapta a koronavírus elleni védőoltást, az AstraZeneca vakcinával oltották be.
Vágólapra másolva!

Hevér Gábor színész megkapta az AstraZeneca vakcina első adagját csütörtökön, amiről az Instagramon számolt be több videóban.

"Túl vagyok rajta, fájni nem fájt, nem volt azonnali mellékhatás. Várakozunk, én AstraZenecát kaptam. Azt mondják, hogy mára vagy holnapra picit be fogok lázasodni, majd kiderül" – újságolta az oltással kapcsolatos első bejegyzésében:

"Jelentem, elmúlt az első tíz óra. Azon kívül, hogy pusztító fáradtság vett erőt rajtam ma, semmilyen mellékhatásról nem számolhatok be, de a fáradtság vélhetően a jó időnek is köszönhető. Láz sehol, fájdalom sehol, úgyhogy reménykedünk a holnapi napban is, de majd jelentkezem" – mondta a következő videóban:

A színész legújabban is arról számolt be, hogy nem jelentkezett nála semmi mellékhatás. "Eltelt negyvennyolc óra az oltás beadása óta, nincsen semmi tünet, nem fáj semmi, úgyhogy úgy néz ki, ezt megúsztam" – lelkendezett:

Többek között Pásztor Erzsi, Bodrogi Gyula, a Korda házaspár és Csűrös Karolina is megkapta már a védőoltást a magyar sztárok közül, erről hosszabban itt olvashat.