Eldőlt a legmegosztóbb Exatlon-versenyző sorsa

Franciska, Exatlon
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy vége Franciska tévés szereplésének.
Vágólapra másolva!

Szabó Franciska a harmadik Exatlon-évad legmegosztóbb figurája, szélsőséges reakciói miatt. Ha nevet, az hangos kacaj, ha beszél, ha kérdez, akkor is hangos, mindenre van valami megjegyzése, mindenről van véleménye, a pálya mellett is hangos, minden érzelmét láthatóan megéli. Ha szomorú, akkor nem pityereg, hanem sír, zokog, ha mérges, szétveri az ajtót és dühödten kitrappol a szobából, mint tette azt pár hete.

Franciska távozik? TV2

Február közepéig neki volt a legjobb statisztikája a női versenyzők közt, azóta visszaesett a formája, elé került Janka, Dóri, Izabella is (bár neki kevés futama van). A Bajnokok drukkerei által imádott Franciskát az a szégyen érte, hogy kikapott az újonc Farkas Zsófitól, akinek ráadásul nyolc meccséből a másik hét vereség lett. Franciska ezzel együtt esélyese volt a fődíjnak, kitartó, szívós, csupaszív versenyző lévén, de az újabb sérülése semmi jót nem ígér.

Sérült a bokája

„Olyan flow-ban voltam, hogy összecsuklottam, és csak utána hasított belém a fájdalom. Azért ordítottam, mert éreztem, hogy baj van... ijedtség volt. Kezdett erősödni a fájdalom, próbáltam nyugtatni magam, de emlékszem a mozdulatra... ott volt nagyon sok roppanás, recsegés, de még mindig abban reménykedem, nincs komoly gond" – sóhajtozott a verseny után.

A sérülésével mentő vitte kórházba, de később a villába szállították. A hétfői adás elején eldől a sorsa, ennyit tudni az előzetesből, de a hallottak alapján (reccsenés, roppanás a bokában) nagy csoda kéne ahhoz, hogy maradjon.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?