14 év házasság után beadta a válókeresetet Ioan Gruffudd, szintén színész felesége, Alice Evans azonban nem teljesen érti a szakítás okát – sőt férje szándékáról is csak a sajtóból értesült.

Válik a Fantasztikus négyes színésze, Ioan Gruffudd és a Vámpírnaplók színésznője, Alice Evans, akik 2007-ben házasodtak össze, két gyerekük, egy tizenegy és egy hétéves lányuk van.

Ioan Gruffudd és Alice EvansForrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Rich Polk

Evans nagyjából egy hónapja, egy azóta már törölt bejegyzésben közölte a Twitteren, hogy a férje úgy döntött, elhagyja a családját, amit ő és a lányaik szomorúan és zavarodottan fogadtak. "Nem kaptunk semmi indoklást azon kívül, hogy már nem szeret engem" – írta akkor a színésznő.

Evans február elején aztán az Instagramra is kitett egy posztot, abban arról írt, hogy ő még mindig szereti a férjét, és szeretné rendbe hozni a dolgokat, de Gruffudd fejében mintha megváltozott volna valami, amivel nem tud mit kezdeni:

A színésznő ugyanitt a válókereset beadásáról is kitett most egy cikkrészletet, ami alapján úgy tűnik, csak a sajtóból értesült az egészről, a férje nem is közölte vele, hogy mi a terve: