Az unokatestvéremmel csalt meg - állítja Gáspár Evelin volt barátja

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelin volt barátja szinte belebetegedett a szakításukba, annyira kikészült az elmúlt pár nap történéseitől, hogya családja már az öngyilkosságtól félti, pszichiátriára kell mennie.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban megírtuk, Gáspár Evelint a volt barátja róla készült meztelen fotókkal zsarolta, ám a férfi állítása szerint erről szó sincs. "Egy éve ismertem meg Evelint, miatta hagytam ott az előző barátnőmet. Dúlt a szerelem, de hamar kiderült, hogy valami gond van. A családja, Gáspárék azt akarták, hogy vegyem el Evelint. Ki is néztek egy gyémántgyűrűt, ami 1 millió 800 ezer forintba került. Nekem nem volt ennyi pénzem, csak 650 ezer, de annyiért nem felelt meg nekik. Már úgy voltam vele, ha kell, eladom a kocsimat, hogy megfelelhessek Evelinnek és a családjának is" - panaszolt a férfi a Blikknek.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Bár Gáspár Evelin elmondása szerint már januárban szakítottak a fiúval, Boldizsár állítja, pár napja még együtt töltötték az éjszakát, amikor szerelmet vallottak egymásnak. "Hétfőn tudtam meg, hogy Evelin az unokatestvéremmel csal meg engem, láttam őket együtt. A fiú bevallotta, hogy így igaz, Evelin viszont tagadta az egészet.

Megígérem, hogy soha többet nem teszek ki róla ilyen képet" - mesélte, és a trágár bejegyzésekről is elmondta a saját álláspontját.

"Azt nem én írtam ki. Annyira megviselt ez az egész, hogy nyugtatót vettem be, elaludtam, az unokatestvéreim pedig elvették a telefonomat, és mocskolták Evelint. Sajnos, még mindig szeretem őt. Fáj, hogy megcsalt, és az is, hogy azt hazudja, nem tett ilyet. Eljutottam arra a pontra, hogy sem őt, sem a családját nem akarom már látni.

Evelin tönkretett engem, teljesen kikészültem, nem maradt más megoldás, mint hogy terápiára menjek" - tette hozzá.