Karsai Zita: Sérvem van, nem terhességi depresszióm

Karsai Zita
Vágólapra másolva!
Tervezett baba jön a Megatáncban feltűnt Karsai Zitánál, mesélte a LifeTV-n.
Vágólapra másolva!

Karsai Zita babát vár, mint írtuk korábban, őt a TV2-n, a Nicsak, ki vagyok?-ban láthattuk nemrég, korábban pedig a Megatáncban szerepelt hosszan. „Rengeteg helyen éltem. Táncosként nagy ajándék volt, hogy öt éven keresztül végigturnéztam Európát. Nekem 32 évesen indult el a táncos karrierem, akkor nem akartam szülni, élvezi akartam a sikert, amit a színpad ad" – emlékezett.

Karsai Zita Forrás: Karsai Zita / Insatgram

A nyugat-európai show-ban tapasztalt munkamorál, a nagy apparátus láttán meg volt döbbenve, szerette azt az időszakot. A covid miatt online tanított külföldön, mostanában a hobbitánc helyett terhestáncot mutat be, felugrás például nincs.

Négyszer elmondta neki az orvos, hogy lány lesz, de egy néni a minap odatipegett hozzá, és határozottan közölte, hogy fiú lesz, mert csúcsos a has – mesélte. Nem volt terhességi depressziója, de korábban napi három órában táncolt, az hiányzik neki. Mint mondta a műsorban, sérve van, hosszú ülésénél jön ki, de a mozgás neki jót tesz - három éve szenved vele, amint leállt a tánccal, újra előjött. Bővebben a LifeTV oldalán.