Összeomlott, zokogott és megsérült az Exatlon legrosszabbul teljesítő versenyzője

Extalon Zsófi
Vágólapra másolva!
„Tényleg sokkal nehezebb, mint gondoltam" – mondta sírva Zsófi, akinek tragikus a mérlege, 14 futamból 13 veresége van.
Vágólapra másolva!

Farkas Zsófinak évek múlva bizonyára szép emlék lesz az Exatlon, a csodálatos, trópusi környezet, de ezekben a napokban szenved, 14 futamából 13-szor megverték, egyszer nyert, akkor is csak nagy szerencsével (szerda déli adatok). Ez 7 % körüli teljesítmény, ennél még Balogh Ricsinek is sokkal jobb volt, 25 %.

Zsófinak semmi sikerélménye nincs tv2

A TV2 műsorának szerdai adásában Zsófi el is sírja magát, de az előzetesben az is látszik, hogy egy ügyetlen mozdulattal arcon csapja magát a pálya egyik elemével, és vérezni kezd az orra. Ilyenkor, sérülés esetén, újra kell futni az adott menetet, persze másnak kell beugrania helyette. Kérdés, mennyire súlyos a helyzet, van-e orrcsonttörés, sérültek-e a fogak, de alighanem kiderül szerda este.

A sérülés pillanata tv2

A kommentelők közül egyre többen írják, hogy a kékeknek nem volna rossz – taktikai szempontból – elveszíteni a csütörtököt, mert női párbaj lesz, és akkor bármely Kihívó-lány hazaküldheti Zsófit, aki nagyjából 2-3 biztos pontot jelent a Bajnokoknak (és nemigen mutat fejlődést). Ha kiesik, a kékek máris jobb eséllyel indítanák a következő hetet – de tekintve, hogy sportemberekről van szó, aligha úgy állnak majd ki a pályára, hogy vesztésre játszanak. Mindenesetre itt az előzetes, a szerencsétlen mozdulattal, a vérző orrú Farkas Zsófival: