Szexuális zaklatás után gyerekpornóval is vádolják az ismert komikust

'Justin Bieber's Believe' premiere music Horizontal
US comedian Chris D'Elia attends the "Justin Bieber's Believe" premiere at the Regal Cinemas L.A. Live in Los Angeles on December 18, 2013. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Chris D'Elia stand-up komikust és színészt gyerekpornó birtoklása miatt perli egy nő, aki 17 évesen maga küldött neki meztelen fotókat és videókat.
Vágólapra másolva!

Chris D'Eliát már korábban is többen megvádolták azzal, hogy tinédzsereket zaklatott szexuálisan, egy most 24 éves nő pedig gyerekpornó birtoklásával is vádolja, szerinte a komikusnak ugyanis több felvétele van róla – amelyek akkor készültek, amikor még csak 17 éves volt.

A nevét nem vállaló nő szerint D'Elia az interneten kezdett vele "egy manipulatív játszmába", aminek során meztelen fotókat és videókat csalt ki tőle, sőt azt is kérte, hogy küldjön neki olyan videókat, amelyeken vele egykorú, vagyis szintén tinédzser fiúkkal szexel.

Chris D'Elia Forrás: AFP/Chris Delmas

A nő szerint D'Elia egy személyes találkozóra is hívta egy show-ja után, és nagyjából tíz perc után rátért a szexre, akkor le is feküdtek egymással. Kiskorú megrontása miatt csak azért nem tud perelni a nő, mert épp Connecticutban voltak, ahol 16 év a beleegyezés életkori határa – a nemi erőszak vádját pedig nem vállalta.

D'Elia stand-up komikus, de több vígjátéksorozatban is láthattuk már, például a Whitney életé-ben, a Megdönthetetlen-ben vagy a Magányos páros-ban is hosszabb ideig játszott. Ahogyan a korábbi vádakat, úgy a mostanit is tagadja, készen áll arra, hogy megvédje magát a bíróságon.