Nemrég bemutattunk néhány világsztárt, akik állítólag nagyon rosszak az ágyban – vagy legalábbis valamelyik partnerük rosszindulatból, netán pénzért ezt terjesztette róluk. Azért ennek az ellenkezőjére is akadt már példa, hisz vannak olyan hírességek, akiket agyondicsértek, sokat méltattak a partnereik, vagyis a beszámolók szerint igencsak értik a dolgukat az ágyban. Persze ezeket a vallomásokat ugyanúgy nem kell készpénznek venni, mint a lejárató megjegyzéseket, elolvasni azonban ezekből is szórakoztató lehet párat.

Jessica Simpson

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az énekesnő és színésznő 2006-2007-ben még John Mayerrel járt, aki aztán teljesen függővé vált tőle, a Playboynak úgy nyilatkozott, hogy a kapcsolatuk „őrület volt szexuálisan, színtiszta napalm". Mayer később már valamivel profánabbul fogalmazott: „Ha tízezer dollárt kért volna minden egyes d*gásért, akkor elkezdtem volna eladogatni az összes cuccomat, hogy minél többször d*ghassak vele" – mondta, ténylegesen a drogfüggőséghez hasonlítva a Simpson iránt érzett szenvedélyét.

Robert Pattinson

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Alkonyat-filmek színészét a legápolatlanabb sztárok között tartják számon, Reese Witherspoon pedig azt is elárulta egyszer, hogy milyen gusztustalan volt csókolózni vele – legalább egyvalakinek azonban életre szóló élmény volt vele a szex is. „Olyan kémia volt köztünk, hogy az már a csókolózást is csodálatossá tette. Éreztem a szikrákat közöttünk! Mindketten nagyon szenvedélyesek vagyunk, sokat is harcoltunk egymással, de az ágyban mindig lenyűgöző volt" – nyilatkozott egy volt partner névtelenül.

Lindsay Lohan

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A jelenleg az NCIS-ben látható Wilmer Valderrama 2006-ban volt olyan indiszkrét, hogy Howard Sternnek több híres barátnőjéről is beszámolt, akik közül szerinte messze Lohan volt a legjobb az ágyban. Jennifer Love Hewittnak tízből nyolc pontot adott, Ashlee Simpsonról csak annyit jegyzett meg, hogy sokat sikoltozik, Mandy Moore-ról pedig azt mondta el, hogy jó volt vele a szex, de azért nem volt egy kimagasló élmény. A színész 2010-ben már megbánta egyébként a korábbi nyilatkozatait, visszavonni azonban nem tudta azokat.

Alex Rodriguez

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Chelsea Guglielmino

A baseballjátékos mindig is nagy nőcsábász hírében állt, többek között Madonnával, Kate Hudsonnal, Cameron Diazzal is volt rövidebb-hosszabb viszonya, jelenleg Jennifer Lopez vőlegénye. Ágybeli teljesítményét többek között Candice Houlihan sztriptíztáncosnő is dicsérte, Madonnát szerencsés nőnek nevezte, amikor azok összejöttek. „Bármennyi tapasztalata is van, lefogadom, hogy olyannal még nem találkozott, mint Alex. Csodálatos, mennyi mindent meg tud tenni, hogy egy nőt kielégítsen, meg van áldva odalent" – áradozott.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!