A 42 éves Görög Zita nehezen fogadta el a teste változásait

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Csak egy számomra kényelmes tükörképet szeretnék - írta.
Vágólapra másolva!

"42 éves vagyok. Épp amekkora a farmerméretem volt Titi születése után. Szép lassan, időt hagyva a nagytesóknak, a lelkemnek, a testemnek a változáshoz, egyszercsak kifogytam őket. A karantén alatt 2 hónapon keresztül ketogén diétáztam, aminek szintén volt eredménye. 71 kg-ról 66 kg-ra csökkent a súlyom. Nem a 20 évvel ezelőtti 58 kg-ról álmodozom, amikor a csipőcsontom kiszúrta a farmereket. Csak egy számomra kényelmes tükörképet szeretnék" - írta az Instagramján a modell.

Mint írja, nyomot hagyott a testén mindhárom várandóssága, de már nem érzi magát kellemetlenül a 38-as nadrágokban.

Nem azonosítottam magam a testemmel. Mert annál sokkal-sokkal több vagyok. A hiúságom persze okozott fennakadást a folyamatban, néha cédulákat ragasztottam a tükörre, emlékeztetve magam arra, hogy a fáradtság, a kötényhas, a cellulit nem határozhatja meg a szépségről, emberségről alkotott véleményem.

amellyel kedvességet csalok a hétköznapokba, a kezeim, melyekkel gondoskodom, símogatok. A lábaim, melyek bírják a rohangálást, a humorom, amivel minden nehéz helyzeten tudok könnyíteni. Vegyem észre, hogy a testem, (így is) csodálatosan működik" - áll a bejegyzésben.