Gáspár Bea kiborult a lánya zaklatási ügye miatt

Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea nehezen éli meg, hogy a lányát, Gáspár Evelin kellemetlen helyzetbe hozta a volt szerelme. "Kicsinál ez a helyzet, szinte aludni is alig tudok" – mondta.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Gáspár Evelint a volt barátja róla készült meztelen fotókkal zsarolta, ám a férfi állítása szerint erről szó sincs. Most a lány édesanyja, Gáspár Bea is megszólalt az ügyben, a Blikknek nyilatkozott.

"Nagyon megvisel, kicsinál ez a helyzet, szinte aludni is alig tudok. Persze most a legfontosabb Evelin, aki tudja, hogy támogatjuk őt, számíthat ránk, és egyszer vége lesz ennek a rémálomnak" – kezdte.

Gáspár Bea Forrás: Gáspár Bea/Instagram

"A szégyen, amit ilyenkor a gyerek érez, a szülőnek is rossz, de emelt fővel kell viselni, mert ami fontos: ez a helyzet nem a lányunk bukása! Ő nem tett semmi rosszat. A mai világban pedig miért is kéne azért szégyenkezni, mert egy felnőtt, 26 éves lány szexuális életet él, és párja van? Próbáljuk nyugtatni Evelint, hogy minden csoda három napig tart, ne adja fel, de nincs jó állapotban, napok óta alig tud enni, aggódunk érte, de a család mellette áll" – tette hozzá.

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

A családnak egyébként már az elején sem volt szimpatikus a fiú, legalább most ezt mondják: "Mi már a kapcsolat elején éreztük, hogy ez nem lesz jó. Figyelmeztettük Evelint, de nem hallgatott ránk, pedig mi elleneztük a kapcsolatot. Nem élhetjük az ő életét, felnőtt, nem tilthatunk meg neki semmit, és hogy ne veszítsük el, egy idő után nem véleményeztük a kapcsolatát" – mesélte Bea asszony.