Gáspár Zsolti megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolt
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti nagyon boldog volt, amikor néhány nappal ezelőtt megcsörrent a telefonja, és a háziorvosa közölte: megkapja a koronavírus elleni védőoltást.
Vágólapra másolva!

"Bevallom őszintén, világéletemben irtóztam a tűtől, de erre a szurira már úgy vártam, mint a messiásra. Amikor jött a hívás, örömömben majdnem elsírtam magam, és napok óta nem aludtam az izgatottságtól. Meg sem éreztem a szurit, pedig ájulós vagyok" - mesélte az oltás után a Borsnak.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Nem szabad félni az oltástól, bármelyik vakcinát is ajánlják fel. Egyben biztos vagyok, jobb egy injekció, mint kórházba kerülni vagy megfertőzni a szeretteinket. Hetek óta kampányolok ezért, járom a környék cigánysorait, és regisztrálok mindenkit, akit meg tudok győzni arról, hogy csak ez az egy módja van annak, hogy legyőzzük a járványt. Össze kell fognunk, mert mindenki vissza akarja kapni a korábbi életét" - tette hozzá.

"Az orvosom szerint lehetnek különféle immunválaszaim az oltásra, de semmi komoly tünettől nem kell tartani, hiszen az engedélyezett oltóanyagok teljesen biztonságosak. Talán lesz egy kis fájdalom és bőrpír az oltás helyén, és lehet, belázasodom kicsit, de ez sokkal jobb annál, mintha valóban elkapnám a vírust" - mondta.