Mariah Carey-t a nővére után a bátyja is beperelte

Mariah Carey
Vágólapra másolva!
Mariah Carey önéletrajzi könyve miatt több családtagja is kiborult, a nővére után most a bátyja is beperelte rágalmazásért, hitelrontásért.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Mariah Carey nővére, Alison nemrég a bírósághoz fordult, miután úgy érezte, hogy az énekesnő rossz színben tüntette fel, nyilvánosan megalázta életrajzi könyvében, a The Meaning of Mariah Carey-ben.

Azóta kiderült, hogy Carey bátyjának, Morgannek sem tetszett a könyv tartalma, ő is rágalmazásért és érzelmi sérülések okozásáért pereli a húgát – akivel régi, közös képeiket megnézheti egyébként a TMZ oldalán.

Mariah Carey Forrás: Instagram, Mariah Carey

Morgan úgy érzi, hogy Carey a könyvben kimondottan erőszakos embernek ábrázolta őt, ami szerinte korántsincs így, az a két eset pedig, amit kiemelt, szerinte meg sem történt.

Carey ugyanis arról írt, hogy Morgan és az apjuk egyszer annyira összeverekedtek, hogy tizenkét rendőrnek kellett őket szétválasztani, egy másik alkalommal pedig a báty az édesanyjukat lökte olyan erővel a falnak, hogy az berepedt.

Morgan ezzel szemben azt állítja, hogy az apjával voltak ugyan összetűzései, de verekedésig sosem fajult a dolog, tizenkét rendőr pedig biztosan nem kellett volna a szétválasztásukhoz; az anyjával pedig kifejezetten jó volt a viszonya, sosem bántotta volna.