Medveczky Ilona megsértődött egy paródia miatt

Medveczky Ilona Story-gála 2018
Vágólapra másolva!
Medveczky Ilonának rosszul esett egy tévés paródia, ahol szerinte aszott múmiának állították be, de egyébként vidáman készül a 80. születésnapjára.
Vágólapra másolva!

Medveczky Ilonát a közelmúltban igen rosszul érintette, hogy egy tévés paródiában múmiaként ábrázolták őt, számolt be róla a Blikk.

"Fontos számomra a külső, ha valahol megjelenek, akkor kiteszek magamért. A gerincemet azonban megviselte a több évtizedes kemény munka, ez a szakma sok lemondással járt. Ám az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért. Nem értettem. Véletlenül kapcsoltam arra a csatornára, amelyen éppen rajtam viccelődtek. Komolyan nem fogom fel... Annyi mindent tettem le az asztalra, ezek a fiatalok mégis a szájukra vesznek, ismeretlenül. Igaz, én sem ismerem őket. Pedig szeretem a humort, és értem a poént, de ebben nem látok semmi intelligenset" – fakadt ki a lapnak az egykori táncművész.

Medveczky Ilona Forrás: Polyák Attila/Origo

Medveczky Ilona egyébként a héten ünnepli a 80. születésnapját, a barátai a hét minden napjára szeveztek a számára valamilyen meglepetést, vendégségbe, étterembe viszik.

"Semmit sem hiányolok, és nincs min bánkódni. Sosem gondoltam utólag egyik döntésemről sem, hogy máshogy kellett volna. Az egyetlen, ami mellbevág, hogy nyolcvanéves lettem. Nem a korom zavar, hiszen fiatalabbnak érzem magam, inkább azt nehéz feldolgozni, hogy szinte most kaptam meg a táncművész diplomámat, és egy szempillantás alatt repült el ez a sok év. De sebaj, menni kell előre, egyetlen tervem maradt, hogy befejezzem a házamat. Folyamatosan építkezem, a tetőtér meg befejezésre vár. A munka éltet, mióta 1989-ben megszűnt a revü, mert az örök fiatalság titka, hogy nem szabad megállni" – összegezte érzéseit.