Megrágcsálta a döbbent Jennifer Aniston haját egy műsorvezető

jennifer aniston
Vágólapra másolva!
Érik az újabb hollywoodi botrány, több néző mellett ugyanis már egy régi interjúalanya, Paris Hilton is támadni kezdte az ismert showmant, David Lettermant.
Vágólapra másolva!

A Hulun látható új dokumentumfilm, a Framing Britney Spears elvileg Britney Spearsről szólt, de az énekesnő összeomlásával, bukásával kapcsolatban több fontos tényezőre, többek között a média szerepére is rávilágított – így került a képbe David Letterman is, aki sokak szerint megalázó interjút készített az énekesnővel annak idején.

David Letterman Forrás: AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A közösségi oldalakon azóta többen támadták Lettermant, például a Jennifer Anistonnal készült, 1998-as interjúját is bírálták, miután a show-jában a színésznő haját is megrágcsálta. "Bocsáss meg, ha udvariatlan, de muszáj kipróbálnom" – mondta, majd a szájába vette Aniston hajtincsét, ami akkoriban azért tűnt inkább vicces showelemnek, mert a Jóbarátok-ból sok nő Rachel frizuráját másolta. Itt nagyjából 5.20-nál indult a "támadás":

Letterman ellen azonban nem ez volt mostanában az egyetlen támadás, a BuzzFeed például komplett listát állított össze azokról az alkalmakról, amikor a showman minimum illetlen volt, kellemetlen helyzetbe hozta a női vendégeit – azóta pedig Paris Hilton is kikelt a műsorvezető ellen, szerinte "kegyetlen, nagyon gonosz" módon bánt vele egy 2007-es interjúban.

Letterman egyébként összesen 33 évig vezetett késő esti talkshow-t az NBC-n, majd a CBS-en, 2018-ban pedig a Netflixen kezdett hasonló műsorba.