Izgalmakkal teli szombat estét ígér A Dal 2021

A Dal
Vágólapra másolva!
Szombaton a második elődöntővel folytatódik a dalverseny a Duna Televízión 19.35-kor. Az adás végére kiderül, melyik nyolc produkció kap lehetőséget a március 13-i fináléban, hogy az év magyar slágere legyen. Gazdára talál „A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója", egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója" elismerés is. Az extra produkcióban pedig igazi örömzenélés várja a képernyő előtt ülőket.
Vágólapra másolva!

A Duna Televízió műsora a hazai könnyűzenei kultúra gyarapítása mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a dalokon keresztül összekösse a közönséget, összehozza a generációkat. A showműsor-ba visszatérő fellépőként érkezik a tavalyi év Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa, Charlie.

A Liszt Ferenc-díjas énekes közös produkcióra készül Király Lindával, akivel egy örökzöld slágert adnak majd elő.

A duó útjai már több mint egy évtizeddel ezelőtt találkoztak, együttműködésük hidat képez a generációk között. Minden alkalmat különlegesnek élnek meg, amikor a színpadon lehetnek, hiszen ahogy Charlie fogalmazott: „A zene a legnagyobb dolog a világon."

Forrás: MTVA

Március 6-án ismét tíz dal mutatkozik be akusztikus verzióban, amelyből négy juthat a fináléba. Három a zsűripontok alapján automatikusan kap helyet az élmezőnyben. Egy produkció sorsa továbbra is az ötödik zsűritag szerepét betöltő közönség kezében lesz. A legtöbb SMS szavazatot kapó versenydal csatlakozik a döntősökhöz. Nem csak a négy továbbjutóért lehet izgulni szombaton,

kiderül, hogy a képernyős zsűri értékelése alapján melyik szerzemény alkotója érdemelte ki „A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója", egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója" elismerést.

A dalválasztóval kapcsolatos kulisszatitkokért és exkluzív interjúkért érdemes az M2 Petőfi TV-re kapcsolni közvetlenül A Dal 2021 adása után. A Dal Kulisszában 21.50-től az előadók és a zsűri tagjai is reflektálnak a show-ban látottakra, valamint hétről-hétre számtalan érdekességgel szolgálnak a produkciókról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán!