Magyar sztárok, akik már többször megbotránkoztatták a rajongóikat

Tóth Andi, Varga Viktor, Cinthya Dictator
Vágólapra másolva!
Vannak olyan sztárok, akik kifezetten élvezik, ha viselkedésükkel vagy egy-egy fotóval meg tudják botránkoztatni a rajongóikat. Varga Viktor szinte minden nap előrukkol valami őrültséggel, de a legnagyobb meglepetést akkor okozta, mikor egy tűvel átszúrta a mellbimbóját, és az erről készült videót feltöltötte az Instagramra. Tóth Andi már többször durván reagált a kritikákra, Cinthya Dictator kopaszon sokkolt, Mihalik Enikő pedig meztelenül fürdött a Balatonban.
Vágólapra másolva!

Varga Viktor

Az énekes imádja provokálni az embereket, többféle akció fűzödik már a nevéhez, legutóbb például szinte teljesen meztelenül fürdött meg a hóban és futott be a jéghideg Dunába. A legdurvább minden bizonnyal az volt, mikor 2019-ben egy videóban közvetítette, ahogy átszúrja egy tűvel a saját mellbimbóját. A bejegyzésben megkérdezte a rajongókat, hogy vajon képesek-e végignézni - a kommentek alapján sokkot kaptak az Instagramon a követői.

Cinthya Dictator

A modell a közösségi oldalára feltöltött képeivel szokta felborzolni a kedélyeket, nemrég például Jokerként pózolt egy nagyon látványos felvételen: "Minden évben van egy halloweeni Jetlag buli. Idén Joker a téma. Gondoltam én sem maradhatok ki" - írta a kép mellett.

Az oldalán gyakran téma a soványsága, erről már többször beszélt, legutóbb pedig azt is elárulta, hogy szinte semmit nem mer megenni. "A szervezetem a végletekig elmegy. Anafiaxiás sokkba szokott kiteljesedni. Ami az allergiás reakció legsúlyosabb formája. Màr gyakorlatilag semmit nem merek enni" - írta le, miután sokan megbotránkoztak a új fotóin.

Tóth Andi

Az énekesnő mostanában szexi fotókkal árasztja el az Instagramját, ami miatt sok kritika éri, de korábban a párkapcsolata vagy bulizási szokásai miatt is kapott megjegyzéseket. Volt, hogy elszakadt nála a cérna, és dühösen reagált a kommentelőknek.

"Én 16 évesen. Megmondjam, mennyit változtam? Lófaszt sem. Sőt. Mindig is egy lázadó, karakán csaj voltam, és meglepetés! Az is maradok! Nem fog garbót venni, hajat festeni, más cipőt húzni senki a te kedvedért. Mi a faszt képzelsz mégis magadról? Majd te megmondod? Aki kedvel, az ilyennek kedvelt meg, aki nem, meg haladjon tovább. Ha többet foglalkoznál a saját életeddel, mint az én személyemmel, nem lennél egy rakás bánat. Tisztelet a kivételnek. Tőlem szidjál, a JóIsten úgy is beleveri az arcod a betonba" - írta egy bejegyzésben.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!