Meghalt Nicola Pagett színésznő

FRANKENSTEIN: THE TRUE STORY (TV-1973) fantastique horreur horror fantastic Horizontal
FRANKENSTEIN: THE TRUE STORY 1973 telefilm de Jack Smight Nicola Pagett. scenario de Christopher Isherwood & Don Bachardy teleplay by Christopher Isherwood & Don Bachardy d'apres le roman de Mary Shelley based on the novel by Mary Shelley COLLECTION CHRISTOPHEL NZ © Universal Television fantastique; horreur; horror; fantastic (Photo by Universal Television / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Nicola Pagett brit színésznő, akit több mint 50 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

75 éves korában, agytumorával kapcsolatos komplikációk miatt halt meg Nicola Pagett, aki összesen 52 produkcióban szerepelt 1965 és 2000 között.

Nicola Pagett a Frankenstein: The True Storyban Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Universal Television/Universal Television

A brit nézők leginkább talán az Upstairs, Downstairs című szériából ismerhették, de például az Anna Karenina 1977-es sorozatváltozatában is ő játszotta a címszerepet, majd az Egy céltudatos asszony-ban is hosszabban láthattuk.

Filmjei között olyanok voltak, mint a Lány a levesemben, az 1973-as Frankenstein, az Oliver története, az Angyalbőrben (Privates on Parade) vagy a Várva várt nagy kaland.