Néhány nappal Szabó Ádám után Tóth Andi énekesnő is elkapta a koronavírus-fertőzést. A rajongók egyből találgatásokba kezdtek, hogy esetleg kibékültek-e, és egymást fertőzték meg a vírussal.

A pletykával kapcsolatban a Blikk megkereste az előadókat, Szabó Ádám így reagált: "Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott" - mondta.

Forrás: Instagram/szaboadamofficial, Instagram/tothandi.andee

Biztos, hogy nem egymástól kaptuk el a vírust. Én továbbra is a szinglik táborát gyarapítom, csakúgy, mint Andi, már amennyire tudom. Amúgy senkinek nem kívánom ezt a betegséget, mert nagyon rossz. Változó az állapotom, tegnap este nagyon lázas voltam, most csak hőemelkedésem van, de nagyon fájnak az ízületeim." - tette hozzá.