Balázs Andi három hétre szünetelteti az együttélést Gáborral, ugyanis a férfi koronavírusos lett. Tizennyolc éve nem volt példa arra, hogy külön ágyban aludjanak.

"Mivel Gábor tesztje pozitív lett, én pedig jelenleg filmet forgatok, amint megtudtuk az eredményt, fogtam két bőröndöt, összepakoltam, fertőtlenítettem, és eljöttem otthonról, hogy megóvjam a kollégáimat akikkel jelenleg együtt dolgozom. Kiderült, hogy a brit típusú vírust kapta el. Szerencsére tünetmentes, és már én is átestem a víruson október végén, ezért védve vagyok, de a legbiztonságosabbnak most azt tartottuk, ha elköltözöm, amíg ő negatív nem lesz" - mondta a színésznő a Borsnak.

Forrás: TV2

"A barátaink nagyon kedvesek, mindenben segítenek. Mindkettőnknek hoznak mindent, amire szükségünk van. Rossz érzés, hogy egyedül ébredek, nincs ott Gábor. Ilyen hosszú idő még nem töltöttünk egymás nélkül, és nagyon hiányzik, ahogy a kutyusaink is, de tudom, hogy ezt is átvészeljük, és alig várom, hogy visszatérhessek a kis falkámhoz!" - tette hozzá.