Fekete Dávid felesége beteges féltékenységről beszélt.

Megromlott a Megasztárban feltűnt Fekete Dávid házassága, erről előbb a Facebookon írt a követőinek, majd a Mokkában elmondta, hogy anyagi problémáik voltak, és meg is csalták egymást. 

Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt... Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt - nyilatkozta Regina a Blikknek.

Fekete Dávid a babákkalForrás: Fekete Dávid/Instagram

Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel,  volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van. Az egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig" – mondta Regina, aki szerint betegesen féltékeny volt a férje.