A megasztáros felesége úgy érzi, megalázták, a Facebookról tudta meg, hogy válnak

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Fekete Dávid felesége beteges féltékenységről beszélt.
Vágólapra másolva!

Megromlott a Megasztárban feltűnt Fekete Dávid házassága, erről előbb a Facebookon írt a követőinek, majd a Mokkában elmondta, hogy anyagi problémáik voltak, és meg is csalták egymást.

Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt... Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt - nyilatkozta Regina a Blikknek.

Fekete Dávid a babákkal Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább.

volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van. Az egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig" – mondta Regina, aki szerint betegesen féltékeny volt a férje.