Gyerekeinek üzent a kétségbeesett, válófélben lévő megasztáros

Megszülettek Fekete Dávid egykori megasztáros ikrei
Vágólapra másolva!
Ha nem szerzi vissza a 100 milliókat, nagy bajba kerül - közölte.
Vágólapra másolva!

Hosszú levelet írt gyerekeinek Fekete Dávid, ki is tette a Facebookra. „Akármi is történt, történik apával, nem akartam senkit és semmit jobban nálatok ezen világon! Apa, nem azért nem ért mindig haza időben, mint ahogy anya bosszúból, vagy tudom is én, miért nyilatkozta, mert annyira nem érdekelte volna, hiszen alig vártam, hogy lássalak Titeket. Hanem azért, mert

Amiről Ő is tehet. Apa mindig is azért küzdött és arról álmodott, hogy rendben legyünk együtt és hogy jóra forduljon minden, hogy igazán egy család lehessünk" – írta.

Forrás: Facebook/Fekete Dávid

Mint írja, az életben maradásért küzdött, az anyagi területen sokat hibázott, eladósodott. Rossz helyre fektetet be, nem kapta vissza a kölcsönadott összegeket, összecsaptak a feje fölött a hullámok. „Abban még igaza volt, hogy sokszor nem tudtam ott lenni fejben, mert őrülten leterhelt az a tudat, hogy becsületes emberek is áldozatul estek a mások kapzsisága, uzsoráskodása és az én jóindulatom és meggondolatlanságom miatt... ami nagyon nagy nyomást helyezett belül rám" - magyarázta.

„Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd, és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani" – tette hozzá, bármit is jelentsen ez a vészjósló mondat.

Bővebben a posztban: