19 évesen megerőszakoltak egy ismert színésznőt

2020 Vanity Fair Oscar Party Vertical
Gabrielle Union attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Gabrielle Union a mentális és lelki problémáiról mesélt, elmondta azt is, hogy 19 éves korában megerőszakolták.
Vágólapra másolva!

A Bad Boys 2-ben, legutóbb pedig a filmek tévés spin-offjában, a Los Angeles legjobbjai-ban látott Gabrielle Union volt az egyik vendég a Goop Health virtuális konferenciáján, ahol a céget alapító Gwyneth Paltrow-val beszélgetett a mentális egészség fontosságáról.

Gabrielle Union Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A színésznő itt beszélt arról, hogy felnőttként párévente történt vele valamilyen tragédia, életét beárnyékoló esemény, kezdve azzal, hogy 19 éves korában megerőszakolták, fegyverrel kényszerítették szexre.

Később a válása és a karrierjével kapcsolatos nehézségek miatt voltak mélypontjai, tavaly pedig a második férjével való csatározás viselte meg annyira, hogy már az öngyilkosságon gondolkodott.

Amellett, hogy a terápia sokat segített neki, abba is beleásta magát, hogy a hormonjait miként tudná megregulázni – 48 évesen ugyanis észrevett már magán olyan előzetes tüneteket, amik a változó korra jellemzők, ezek is okozhatták a depresszióját.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!