Damien: A Sátán kegyeltje – 14 százalék

Az 1976-os, klasszikus horrorban, az Ómen-ben gyerekként látott Damien a 2016-os sorozatban már felnőttként tűnt fel, aki fokozatosan kezdett el emlékezni a gyerekkorára, arra, hogy ő maga lehet az Antikrisztus. Horrornak kevés volt, drámának nem elég mély, egy évad után le is vették a műsorról – azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a Rotten Tomatoeson a kritikusok és a felhasználók értékelése között igen nagy a különbség, utóbbiaknál 84 százalékon áll.

Rosewood – 9 százalék

A felhasználók értékelése alapján a Rosewood is bőven fogyaszthatónak tűnik (náluk 73 százalékon áll), a kritikusok nagy része azonban unalmasnak, gyengén megírtnak érezte, krimisorozathoz képest alig talált benne feszültséget. A történet egyébként egy patológusról szólt, aki sokszor kéretlenül segítette a rendőrség munkáját, miután a legapróbb nyomokat is felfedezte a hozzá került holttesteken.

Dr. Ken – 7 százalék

A Másnaposok-ból ismert Ken Jeong 2015-ben saját vígjátéksorozatot kapott, amelyben egy vicceskedő, nárcisztikus orvost játszott – a legnagyobb gond azonban az volt vele, hogy ritkán volt igazán vicces, miközben a többi karakter sem szolgált túl sok humorforrással. 5-6 millió amerikai nézőt így is össze tudott szedni, az ABC-nek viszont két évad elég volt belőle.

Így neveld a faterod – 0 százalék

Pár éve több 0 százalékos sorozatot is találtunk a Rotten Tomatoeson, ezek közül az Így neveled a faterod például még mindig annyin áll, 38 értékelés alapján is. Az egyetlen évadot megért vígjátéksorozat két üzlettársról szólt, akik mindketten nehezen bírtak a saját apjukkal, de annyira sem sikerült szimpatikusnak ábrázolni őket, hogy megszeressék őket a nézők – ráadásul túl sok volt a rasszista poén is, ami szintén nem tett jót a széria megítélésének.