Amióta Fekete Dávid csütörtökön váratlanul bejelentette, hogy válni akar, hiába hívják a rokonok.

Az egykori megasztáros a nyilvánosság előtt intézi a válását, többek közt a felesége is a Facebookról tudta meg, hogy külön folytatják. Fekete Dávid állítólag azóta sem beszélt párjával, sőt még gyerekei hogyléte felől sem érdeklődött. A családtagok is hiába keresik, nem reagál - írja a Blikk.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Úgy tudom, hogy csütörtök óta nem kommunikáltak. Dávid még csak nem is érdeklődik a gyerekei iránt, pedig eddig a nyilvánosság felé azt mutatta, hogy mennyire fontosak számára az ikrek és a Regina előző kapcsolatából született kislánya is. Még csak egy SMS-t sem küldött, hogy megtudja, mi van velük.A rokonok közül többen is próbálták elérni és számonkérni, hogy miért teregette ki a családi szennyest, de senkinek a hívására nem válaszol. Mintha a föld nyelte volna el Dávidot a nagy kinyilatkoztatás után" - mondta a lapnak a család egy ismerőse.

" A családtagok érthetően nagyon csalódottak, de a barátok örülnek, hogy visszakapják Reginát. Az utóbbi években Dávid mindenkit elmart mellőle, de nem feledkeztek meg róla, és így is rengetegen támogatják most. Rá is fér ez ebben a nehéz időszakban" - tette hozzá.